Övriga hästbloggar

Anna och Williamhttp://annaowilliam.se
Här får ni följa fälttävlansryttarna Anna Freskgård & William Nilson Fryer i deras vardag som hästföretagare och livet på tävlingar, både i Sverige & ute i Europa, med målet att etablera sig i världseliten i fälttävlan.

Emma & Anna Elfstrand http://elfstrands.se
På gården Stall Lönnbacken i Västergötland bor systrarna Elfstrand. De bjuder på en varierad blogg med mycket bilder, filmer och tips. Dessutom får läsarna följa deras vardag med hästarna Tage, Boppen och Abbe.

 

Sofia Jungdalenhttp://nouw.com/fia_jungdalen
”Fia” är en aktiv tvåbarnsmamma som har två hästar. Hon bloggar om vardagen, att komma igång med ridningen igen efter graviditeter och delar med sig av träningstips för både häst och ryttare.

Ida Woxlin  http://nouw.com/idawoxlin
Ida Woxlin är en 16-årig tjej med stora drömmar. Idag tävlar hon med sin D-ponny Ice Ice Babee, ”Smokey”, i hoppning upp till LA. Ambitionen är att starta fälttävlan. Ida lånar ibland ut Smokey till sin lillasyster och i bloggen får du läsa allt om deras framgångar och motgångar.

Marielle Friman
http://finest.se/mariellef

Marielle Friman bloggar framför allt om sina två hästar, Nasse och Cannebelle. Båda två är omhändertagna/omplacerade och målet är att rida 1.00 meter. Dessutom får läsarna följa Marielles liv i övrigt.

Matilda Bennhagehttp://pafyrahovar.se
I denna hästblogg får du följa Matilda tillsammans med hästen Allright Sixten. De tränar och tävlar i Team Chasing, hoppning och dressyr.

 

Suvi Räsänenhttp://ryttarutbildning.se/?page_id=7425
Suvi Räsänen är utbildad hippolog och diplomerad ridlärare vid Sveriges Lantbruks-universitet. Förutom arbete på ridskola har hon arbetat och tränat för flera stora namn som exempelvis Peter Markne. Idag driver hon S.R. Häst- och ryttarutbildning och tävlar själv i dressyr med hästen Anea.

Tuva Björnwallhttp://nouw.com/tuvabjornwall
Tuva Björnwall har hästar som största intresse och fotografering som näst största. Hon rider på ridskola och på sin medryttarhäst, Elton John. De två tränar dressyr och utforskar skogarna tillsammans.  

Tyra Sjöstedthttp://ridingbytyra.se
Bloggerskan Tyra Sjöstedt har gjort mycket i sitt liv. Allt från livesänd webbshow till VD på Style by Tyra. På bloggen vill hon inspirera och motivera alla till att det går om man vill. Bloggen handlar endast om ridsport och en hel del tänkande ”utanför boxen”.