Hoppbloggar

Amanda Gullströmhttp://agequestrian.blogg.se
Amanda Gullström driver en blogg om sin ambition att bli professionell ryttare. I stallet finns både egna och andras hästar. Amanda tävlar och utbildar hästar på olika nivåer och har vinster och placeringar i hoppning upp till 150.

Caroline Svedinhttp://internationalshowjumping.se
Caroline Svedin är en målmedveten tjej som för tillfället har två tävlingshästar i stallet hemma på gården. Med dessa siktar hon mot hoppbanorna. 

Danai Doverholthttp://danaidoverholt.se
Danai Doverholt läser företagsekonomi på Stockholms Universitet och vill i framtiden arbeta med reklam och PR. Hon har meriter inom hoppning på internationellnivå med både häst och ponny. Idag tävlar hon hoppning med två egna hästar.

Ellen Källgren – http://ellenshorselife.blogg.se
Ellen Källgren är 19 år gammal och bor i Småland. Förutom att tävla sin egen häst, Heart Paal, ”Palle” så utbildar och tävlar hon även på fyra andra hästar och ponnyer. Hon är främst inriktad på hoppning men ställer upp i dressyr och fälttävlan när det passar. Ellen är en av ryttarna i Smålands Ridsportsförbunds satsning ”Talang Småland”.

Isabella Franson – http://isabellaf.se
Isabella Fransson bor i Jönköping och har för tillfället fem hästar. Utöver att tävla hoppning sysslar hon en del med trickträning. Hennes hästhållningstänk skiljer sig en del från andra tävlingsryttare då hennes hästar går på lösdrift, året runt.

Johanna Bengtssonhttp://johannabengtson.se
Johanna Bengtsson har arbetat som beridare i Tyskland men slutade på grund av utbrändhet. Idag är hon kvar i Tyskland och tävlar sin egen häst Anton upp till svår klass mot andra duktiga och framgångsrika ryttare.

Johanna Granthttp://johannagrant.com
Efter att ha arbetat med hästar i 2,5 år utomlands är Johanna Granat hemma i Sverige, Skåne, med tre egna hästar och ett nytt hästjobb. I bloggen bjuder hon dels på personliga tankar och reflektioner och dels på träningar, tävlingar och allt annat som hör till hästlivet.

Julia Johansson http://agnesjuliajohansson.blogg.se
En blogg om Julia Johansson, en driven hästtjej som satsar på hoppning. I stallet finns egenutbildade hästar i olika åldrar. I bloggen får ni följa Julias vardag såväl som hennes framgångar på tävlingsbanan.

Lina Strelin – http://ztreliin.se
Lina Strelin är en 22-årig journaliststudent som bor i Vadstena. När hon inte studerar satsar hon på hoppning med stoet Axélls Oprah. Ekipaget har målet inställt mot minst 130. I bloggen skriver hon om både framgång och motgång när det gäller att nå sina mål inom ridsporten. 

Nellie Berntsson – http://nellieberntsson.se
Nellie Berntsson har bloggat sedan hon var nio. Hon har just nu tre hästar som hon tävlar med i hoppning. Dessutom är hon känd för den bredare massan efter att ha skrivit en bok. Bok nummer två ligger i startblocken och kommer släppas inom kort.

Sara Fritzonhttp://sarafritzson.blogg.se
Sara Fritzon bor på en gård utanför Uddevalla. I bloggen bjuder hon på både medgång, motgång, tävlingar och träningar. Hon har just nu tre hästar, varav två är tävlingshästar som hon tävlar hoppning med.

Susanne Edforshttp://susanneedfors.myshowroom.se
Susanna Edford har ridit sen hon var 6 år gammal och bland annat tävlat SM med den idag pensionerade Irco Ming. Idag siktar hon på nytt mot eliten med sin häst Carisma samtidigt som hon till undersköterska.