Dressyrbloggar

Charlotta Lundblad http://charlottalundblad.se
Charlotta Lundblad och blir 20 i år. Just nu har hon två hästar som hon tävlar med. Falco, som tidigare har placeringar och vinster i MSV:B och Headline som är Charlottas framtida stjärna.

Emelie Brolinhttp://blogg.agria.se/emeliebrolin
Emelie Brolin är en professionell dressyrryttare på Grand Prix nivå. Hon driver verksamhet på Brolöten Stuteri där hon bland annat undervisar yngre dressyrryttare. I bloggen ger hon en ärlig bild av hur det är att arbeta på elitnivå med dressyrhästar och visar därför upp både med och motgångar.

Ingrid Skooghttp://ingridskoog.se
Ingrid Skoog är en 22-årig tjej från Karlskoga som precis sagt upp sig från en fast anställning som redovisningskonsult och allt vad den trygga vardagen innebär, för att stå på helt egna ben och leva ut sina drömmar. Hon bloggar om vardagen tillsammans med den ”rätta” hästen, Ems.

Josefina Freédhttp://minfux.blogg.se
Josefine Freéd bloggar om sig och sin häst Guns Ballerina. Dressyrträning och tävling blandas med vardagsbestyr. Josefine delar också med sig av mycket tips och idéer kring allt som har med hästar att göra.

Lina Dolkhttp://finest.se/liinadolk
Lina Dolk och är 18 år, bor i Sparreholm på en gård med sin familj. Hon satsar på att nå den allra yttersta eliten inom dressyr. Just nu tävlar hon med bland annat Biggles 1015 som tidigare haft stora framgångar med Kristian von Krusenstierna.

Nora Lund – http://nooraalund.blogg.se
Nora Lund är född 2002. Hon tävlar dressyr på alla nivåer, från lokalt till nationellt på flera olika ponnyer. Hon bor på en gård i Sörmland tillsammans med sin familj och har just nu fyra ponnyer som hon tävlar på. Nora är etablerad på nationell nivå inom ponnydressyren.

Maria och Emma http://dressyrsnack.se
På dressyrsnack.ser bloggar Maria och Emma framförallt om träningar och tävlingar men det blir också en hel del inlägg om deras vardag tillsammans med sina hästar.

Nina Rademaekershttp://ninasrader.se
Nina Rademaekers är 23 år gammal. Hon tävlar i dressyr och har ridit internationellt med landslaget på ponny, som junior och som Young Rider på hästar som hon har utbildat själv. På bloggen får du följa hennes vardag med hästarna, som inte alltid är en dans på rosor.